Rådgivningssamtaler til dig der har en spiseforstyrrelse

Spiseforstyrrelser er en form for selvskade

Bære du rundt på mange svære følelser og føler, at verden er uoverskuelig og overvældende? Har det hos dig udviklet sig til en spiseforstyrrelse? Der er hjælp at hente med selvskaderådgivning. Her bliver der taget udgangspunkt i dig og din situation, fordi alle mennesker er unikke. Alle kommer med deres helt egen historie, deres egne motiver, følelser og tanker. Alle mennesker har derfor de reaktions-, handle- og adfærdsmønstre, som de har.

Anoreksi, bulimi og BED

Jeg tilbyder rådgivning til anoreksi, bulimi og tvangsoverspisning (BED). Jeg har ikke nogen regler om BMI eller andre betingelser for at starte op i et rådgivningsforløb. Hvis du har en spiseforstyrrelse eller du er bange for du er ved at udvikle en, så er du velkommen hos mig.

Spiseforstyrrelser er noget man bliver ramt af

Selvskadende adfærd er noget, man bliver ramt af. Der kan være mange forskellige grunde til det, men det vigtigste at huske er, at noget, man er blevet ramt af, også er noget, man kan komme af med igen.

Her hos mig vil du finde et sted, hvor der er plads til alle tanker og følelser, og fordi jeg har prøvet det på min egen krop, forstår jeg også alt det, der ikke kan siges med ord. Jeg hjælper med at finde frem til årsagen, fordi det er den, der er koden til at bryde den selvskadende adfærd. Sammen finder vi din egen måde at vende tilbage til livet og igen finde glæde og mening ved det.

En vej ud af spiseforstyrrelser

Jeg ved, hvor svært det er at tro på, at man kan komme til at leve et liv, hvor den selvskadende adfærd ikke dominerer, men det kan man.

Jeg ved også, hvor svært det er at give slip på den tryghed, der er i den selvskadende adfærd. Jeg fandt selv en enorm tryghed i min selvskade. Den gav kontrol i et liv, som jeg selv opfattede som et stort, uoverskueligt kaos.

Alle mennesker har svært ved at give slip, fordi alle har en vedvarende strøm af ubevidste tanker, som kører i underbevistheden. Det er de historier, som betinger, hvordan vi opfatter verden og os selv. Vi har alle en tilbøjelighed til at prøve at opretholde de velkendte versioner af vores historier, fordi det er dem, der sætter alt i vores verden i velkendte rammer.

Give slip på spiseforstyrrelsen

Når man har en selvskadende adfærd, og hele ens selvopfattelse er baseret på den, er det en proces at skulle give slip på den virkelighed og de overbevisninger, den selvskadende adfærd har skabt, og stole på, hvad et andet mennesker siger. Derfor er det utrolig vigtigt for mig, at der er god kemi imellem os, og at du har lyst til at lade mig rådgive dig, så vi kan samarbejde om at finde frem til, hvad der hjælper dig bedst.

Udgangspunt i din spiseforstyrrelses

Selvskaderådgivning hos mig tager altid udgangspunkt i, hvad dit behov er. Der er ikke to mennesker, der er ens, og inden rådgivningen begynder, vil der altid være en samtale, hvor vi sammen finder ud af, om det jeg tilbyder, er det rigtige for dig.

Hvis du har lyst til at høre mere, så ring til mig eller send mig en mail. Jeg har åbent for rådgivning efter aftale, også om aftenen og i weekender, fordi jeg mener, at alle skal have mulighed for at få hjælp. Så jeg har åbent, når du har tid.

Selvskade
Læs mere om min rådgivning.