Om rådgivning

Rådgivning til både selvskadere og pårørende er meget individuel, for ikke to tilfælde er ens. Inden rådgivningen begynder vil der altid være en samtale, hvor vi sammen finder ud af, om det jeg tilbyder er det rigtige for dig eller jer.  

Derefter vil jeg komme med forslag til et rådgivningsforløb, som kan være lige fra bare to rådgivningssamtaler til et forløb over flere måneder. Forløbet tager udgangspunkt i, hvad dit eller jeres behov er. 

Rådgivningssamtaler foregår bedst ansigt til ansigt, men behovet for denne form for rådgivning er så stort, og udbuddet så lille, at jeg også tilbyder online rådgivning. Jeg har gode erfaringer med rådgivning via Skype til både danske og udenlandske klienter, og de kan være lige så nærværende og effektive, når man lige vænner sig til det. 

Alle rådgivningssamtaler har en varighed på ca. 1½ time, og med hver samtale følger en opfølgningen via telefon eller Skype. Opfølgningen kan vare fra 5 min til 30 min efter behov eller måske bare en SMS, hvis der bare er brug for et hurtigt “tjek-ind.” 

Ring til mig eller send mig en mail for at høre mere.