Om mine foredrag

Foredrag om selvskade

Udover rådgivning til selvskadere og pårørende tilbyder jeg også foredrag om selvskade. 

Jeg ved, det er vigtigt, at vi alle tager det stigende antal af både børn, unge og voksne, som selvskader, alvorligt. Gennem mine foredrag fortæller, forklarer og oplyser jeg om, hvorfor selvskadende adfærd er meget mere end fysisk selvskade. Hvorfor det er SÅ vigtigt, at vi ved, hvad vi skal gøre, at vi ikke er bange for at opsøge hjælp, og at vi ikke lukker øjnene, fordi det er for svært at have med at gøre. 

Både de, der selvskader og deres pårørende fortjener at blive mødt med medfølelse, mod, nærhed og forståelse. Vi kan ikke blive ved med bare at acceptere, at der er så mange, der har det så skidt, at de ikke ser nogen anden udvej end at skade sig selv på den ene eller anden måde. 

Jeg holder foredrag for:

  • Fagfolk 
  • Skoler og gymnasier
  • Foreninger
  • Private 
  • Pårørende    

Ring til mig eller send mig en mail for at høre mere.