Ny Uge

Så er der kommet gang i en ny uge. Weekenden har været helt fantastisk, havde sleepover med min soulsister, det bliver man aldrig for gammel til. Vi blev også enige om at vi stadig ville gøre det, også når vi bliver 70 år gammel. Der er ikke noget beder end at tilbrige en hel weekend samme med, et mennesker som bare giver en energi støtte og mod. Det var længe siden vi sidst havde haft tid til at være så intenst sammen og det var tiltrængt. Nu er jeg et meget sentativt menneske og derfor mærker jeg meget kraftigt, når jeg er i underskud og det går ikke at være for længe i underskud, når det kommer til min soulsister.

Nu er jeg så fyldt op af energi og overskud til at få gjort de ting der skal gøres. Jeg har ikke helt nået det jeg gerne ville til i går aftes, for min dag igår blev ikke helt som forventet. Det var bare en af de dage hvor der ikke er noget der bliver som man troet. Men jeg ser det ikke som et nederlag, for jeg kommer strækt tilbage idag.

Min mor kommer til Kbh i dag og jeg glæder mig. Det bliver dejligt at tilbringe to dage sammen med hende. Vi skal bare hygge og gå turer og nyde København, for selv om solen ikke skinder udenfor,gør det ikke noget, for denne by er kommet ind under huden på mig og jeg kan kun sige, jeg elsker den lige meget hvad for et vejr det er.

Her til morgen har jeg læst mine vanlige blogs og der er rigtig meget debat om kroppen. Jeg ser og læser disse blogs med lidt andre øjen og det gør mig virkelig ked af det og læse og se hvor meget kroppen fylder hos disse i mine øjne smuke piger. Kan heller ikke lade hver med at tænke at der ikke er noget at sige til at vi har så mange der lider af allemulige former for spiseforstyrelser. For hvor er der mange, der bare har et helt forskruet syn på kroppen. Men der er ikke noget at sige til det, for alle bliver bompaderet  med det hver dag i blade, aviser og reklamer.

Er der en forskel mellen at leve sundt og dermed havde en slank krop og havde en slank krop fordi man lever sundt og hvad indenholder det at leve sundt? Om nogen ved jeg godt hvordan det må være at se sig selv i spejlet og se noget andet end virkeligheden og hvor svært det kan være at tro på når andre siger at man ser flot og slank ud, uden selv at kunne se det. Mange af disse mode blogs om tøj og krop er bare endnu en måde at få pige/kvinder til at se på deres krop med foragt lige som blade, aviser og reklamer har gjort i nu snart i årtier. Selv de bedste af dem får mig til at kigge på min krop med andre øje. Jeg har selv en helt normal krop, måske med lidt for meget på siden, men jeg ser ret godt ud for en på 34 år syndes jeg selv. Selv om jeg ikke selv nogensiden har lidt af en spiseforstyrelsem, må jeg tit tage mig slev i at tænke over hvordan min krop ser ud. Hver gang jeg har været inde på en mode blog får jeg lige understrejet at jeg godt kunne være tynder hvis det var. Mange ligger også kun de bedste billeder af dem selv ud, for det skal jo i sidste ende se godt ud og hvem ligge billeder af sig selv på nettet hvis de ikke er flotte?Jeg kunne bare lade være med at læse disse blogs, med de har andet og byde på end mode og krop, dem jeg læser, derfor læser jeg dem også. At der er nogen ting jeg ikke bryder mig så meget om, er hvad det er.

Vi mennesker er så fasineret af smukhed og mode brancen har efter min mening skabt et meget forskruet billede af hvad smukhed er og det jeg endelig gerne ville frem til er at der er en meget stor forskel mellem SUNDHED og en “flot krop”. Man kan uden problemer være en størelse 34 og være rigtig usund. Det der bekymrer mig er at det ude på nettet ser ud til at folk ikke kan se der er forskel mellem sundhed og tyndhed. Og at tyndhed ikke er det samme som sundhed.

FBBS

One thought on “Ny Uge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *